Data publikacji: 2017-02-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Okiem eksperta: akumulacja cieplna i jej rola w utrzymaniu optymalnej temperatury we wnętrzachKategoria: Grupa Silikaty Konieczność zapewnienia użytkownikom budy
Pięknie przy Pięknej Kamienica na tyłach teatru Polonia jest sceną fascynującego spektaklu. W zaskakująco zacisznym jak na Śródmieście Warszawy miejscu urządzono mieszkanie, w którym główną rolę grają łagodne kolory i
Tegoroczna wiosna była wyjątkowo ciepła – w kwietniu i w maju padł rekord temperatury na tle całej, sięgającej przeszło 200 lat wstecz historii pomiarów. Jeśli trend utrzyma się przez całe lato, przed nami naprawdę upaln
Data publikacji: 2019-06-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Silikaty o podwyższonej izolacyjności akustycznejKategoria: H+H Silikaty A H+H Silikaty A to bloczki wapienno-piaskowe przeznaczone do budowy ścian o podwyższony
Rosnący rynek usług fitness i fitness premium Obecnie w Europie 60 mln osób korzysta z oferty klubów fitness, czyli aż 4% więcej niż rok temu, a według szacunków w 2025 roku ćwiczyć może już blisko 82 mln osób. Czy to &h
Łódź, 1 października 2019 r.Informacja prasowaATLAS GTA – idealnie gładka, idealnie biała gładź polimerowa do aplikacji wałkiemŁatwe, równomierne i błyskawiczne nakładanie gładzi? Do tego bez chlapania? Te wyzwania z
Warszawa, 29 września 2017 r.Polscy przedsiębiorcy jako jedyni w Europie pozytywnie oceniają szansę na poprawę swojej sytuacji gospodarczej w najbliższym czasie – wynika z badania Global Business Monitor opracowanego na zlecen
Kominek to niezawodny sposób na stworzenie przytulnej, magicznej atmosfery w salonie. Nie tylko zapewnia przyjemne ciepło w jesienne i zimowe wieczory, lecz także czaruje tańczącymi płomykami, strzelającymi iskrami oraz odgłose
Warszawa, 22 grudnia 2017 r.7 symptomów kryzysu w firmiePomimo rosnącego optymizmu polskiego sektora MŚP i zadowalających danych płynących z rynku kryzysy w firmach zdarzają się i będą mieć miejsce również w przyszłoś
Informacja prasowaWarszawa, 17.07.2018r.Raporty Unii Europejskiej dotyczące strat żywności wskazują, że wynoszą one ponad 173 kg rocznie w przeliczeniu na mieszkańca. Za część z nich odpowiedzialna jest branża transportowa