Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”XXVII atestacja żywności organizowana w ramach programu „Doceń polskie” przeszła do historii. Dnia 31 stycznia br. specjaliści z branży spożywczej ocenili 142 wyroby z of
Data publikacji: 2016-02-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowość! Światło w gipsowej oprawie – kolekcja lamp GYPSUM marki Nowodvorski LightingKategoria: lampy, nowa kolekcja, modernizm, nowodvorski Industrializm i mod
Kominek to niezawodny sposób na stworzenie przytulnej, magicznej atmosfery w salonie. Nie tylko zapewnia przyjemne ciepło w jesienne i zimowe wieczory, lecz także czaruje tańczącymi płomykami, strzelającymi iskrami oraz odgłose
Data publikacji: 2016-05-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Praktyczny sposób na elegancką kuchnię – bateria zlewozmywakowa Kastos marki InvenaKategoria: invena, bateria, kuchnia Nowocześnie urządzona kuchnia to miejsc
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej
Data publikacji: 2019-10-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ponadczasowa elegancja, funkcjonalność i trwałość w jednym – dywan Agnella Riviera Marsylia Popiel z oferty firmy ARTEKategoria: Arte Są takie dywany, które
Data publikacji: 2016-12-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowość w ofercie Armacell! Tubolit DG Plus – izolacja termiczna i akustyczna dla wymagającychKategoria: armacell, nowość Wychłodzenie pomieszczeń, wysokie r
Data publikacji: 2016-12-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Gotowi na nowy rok – ściany budowane zgodnie z nowymi przepisamiKategoria: silikaty, nowe przepisy Wraz z nadejściem nowego roku wchodzą w życie zaktualizowane
Fasada Roku 2018: Jury przyznało tytuły!Kuźnica Kiedrzyńska, Kraków, Zabrze, Gostyń, Jankowice – mieszkańcy tych miejscowości mają nie lada powód do dumy. To właśnie stamtąd pochodzą realizacje uhonorowane prestiżowym
Znajdź chwilę na nietypowe święto –kulinarne inspiracje na Światowy Dzień ChlebaPieczywo, w tym głównie chleb, od pokoleń pozostaje jednym z podstawowych składników menu większości z nas – przeciętny Polak zjada śr