Dyskonty w oczach Polaków – case study marki KiKOd kilku lat możemy obserwować ewolucję dyskontów w Polsce. Ich pozycja na rynku wciąż się umacnia, a Polacy nieprzerwanie wybierają je jako miejsce robienia zakupów. Z czeg
30.01.2018Po wejściu Polski do Unii Europejskiej tysiące najzdolniejszych absolwentów biotechnologii opuściło nasz kraj w poszukiwaniu możliwości rozwoju zawodowego. Dziś widzimy, że trend ten ulega odwróceniu. Dzięki dzia�
Data publikacji: 2016-07-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dlaczego audyt nie musi być złem koniecznym?Kategoria: aft, audyt, ekspert Audyt to jedno z wielu narzędzi wspierających kontrolę przedsiębiorstwa pod kątem j
Poduszki z przekazem– dobre na każdą okazję i do każdego wnętrza Plakaty i koszulki z przekazem mają godną konkurencję – „statement cushions”. Poduszki z zabawnymi lub motywacyjnymi cytatami, życzeniami czy wyznan
Informacja prasowaWarszawa, 31 sierpnia 2020 r.Zdrowa dieta i samopoczucie u dziecka idą w parzeDobrze się odżywiając, dzieci mają lepszy nastrój i energięSkąd dzieci czerpią energię do zabawy? Dlaczego mają huśtawkę n
Data publikacji: 2015-06-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Elegancja do kwadratu – kamień elewacyjny Alpamayo firmy LibetKategoria: Libet, Alpamayo, Libet Fassade, fasady, elewacja, elewacja budynku Minimalizm i prostota
08.12.2017Święta to czas dawania i przyjmowania prezentów, dla wielu z nas obie te czynności są bardzo trudne. Upominki mają mnóstwo znaczeń i ujawniają jak postrzegamy innych. Wyniki badania „Prezenty zawsze wywołują emo
Data publikacji: 2018-10-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rozwiązania z betonu komórkowego a bloczki silikatowe – do jakich inwestycji wybierać te materiały?Kategoria: H+H Bloczki z betonu komórkowego i silikatów po
Data publikacji: 2016-05-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Praktyczny sposób na elegancką kuchnię – bateria zlewozmywakowa Kastos marki InvenaKategoria: invena, bateria, kuchnia Nowocześnie urządzona kuchnia to miejsc
W twoim koszu ląduje rocznie 2000 zł. Podpowiadamy, jak to zmienić Przeciętny Polak marnuje około 52 kilogramów żywności w skali roku. Zacznij nad tym panować, oszczędzając pieniądze i ekosystem. Pomóc może ergonomiczny