Efekt Fake news (w biznesie, nauce, mediach)07-12-2017 | 10:49 | WarszawaInternet jest główną wylęgarnią fake news’ów uważa trzy czwarte respondentów, którzy wzięli udział w badaniu PAYBACK Opinion Poll. Problem fałszyw
Data publikacji: 2016-06-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Polski potencjał główną siłą napędową jednolitego rynku cyfrowego w regionieKategoria: impact 16, top of digital europe, kongres Według najnowszych badań n
Pikantnie i rozgrzewająco – ostre menu idealne na jesieńCoraz niższe temperatury na dworze skłaniają przede wszystkim do zmiany garderoby. Tymczasem równie skutecznie, co strój „na cebulkę”, rozgrzeją nas składniki, kt
Warszawa, 2.10.2017 r.Informacja prasowaTak jak w życiu, przeciwieństwa się przyciągają, a kontrasty mają wielką siłę. Wnętrze można „uszyć” ze skrawków, bawiąc się elementami o różnych wzorach. Przyda się tło
Artykuł eksperckiAutor: Anna Figiel – antropolog, specjalista w zakresie symboliki ciała, (antropologii ciała i antropologii symbolicznej). Absolwentka antropologii na Uniwersytecie Łódzkim. Ekspert w dziedzinie tworzenia o
Informacja prasowa, 19.12. 2016 r.Wyjątkowy klimat domu z baliZapach sosny przywodzi nam na myśl Boże Narodzenie i wprawia w wyjątkowy nastrój. Pomaga się odstresować i wpływa pozytywnie na nasze zdrowie. Mieszkając w domu z
Data publikacji: 2019-05-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Najpopularniejsze rodzaje wykładzin dywanowych – jak wybrać idealne dla nas rozwiązanie?Kategoria: Arte Chyba każdy z nas zna to nieprzyjemne uczucie, gdy zara
Data publikacji: 2020-06-01Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Press Glass i Guardian Glass wspierają budowę drugiego polskiego Domu Fundacji Ronalda McDonaldaKategoria: Guardian Glass Press Glass, czołowy europejski producen
Informacja prasowaWarszawa, 17.07.2018r.Raporty Unii Europejskiej dotyczące strat żywności wskazują, że wynoszą one ponad 173 kg rocznie w przeliczeniu na mieszkańca. Za część z nich odpowiedzialna jest branża transportowa
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj